Stevia-jauhe 50 g
  • Stevia-jauhe 50 g

Stevia-uutejauhe 200 g

29,90 €

(149,50 € Kg)

Stevia-kasvi on peräisin Etälä-Amerkasta, jossa sitä on käytetty jo satoja ellei tuhansia vuosia sokerin ja hunajan korvikkeena - makeuttamaan ruokia terveellisesti ja luonnollisesti, ilman kaloreita. Steviosidia ja rebaudiosidi A:ta sisältävä steviauute on 300 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri.

Stevia ei säilö hilloa kuten sokeri, eikä se ruskistu tai karamellisoidu sokerin tavoin. Se kestää kuitenkin kuumuutta niin, että sitä voi käyttää leipomisessa tai ruuanlaitossa kuten sokeria.

Määrä
Saatavilla varastossa

- Toimituskulut 2,90€ kirjepostille ja 4,90€ postipaketille
- Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin
- Toimitusaika 1-2 arkipäivää paketeille ja 3-5 arkipäivää kirjeille

Käyttöohje: Stevia-jauhetta voit käyttää kuten sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita, mutta kannattaa huomioida uutteen olevan erittäin riittoisaa.  Vain huomattavan pieni määriä steviaa riittää makeutukseen, 1/10 teelusikallista vastaa yhtä teelusikallista hienoa sokeria. Pieni teelusikan kärjellinen steviaa riittää siis makeuttamaan esimerkiksi kahvisi tai teesi, mikäli olet tottunut käyttämään siinä normaalisti yhden teelusikallisen hienoa sokeria.

Ominaisuudet: Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakkauskoko: 200 g

Sisältö: Stevia-uutejauhe,  Sisältää >90% stevioliglykosideja.

Alkuperämaa: Brasilia

KLIKKAA LISÄTIETOJA STEVIASTA

Lahjoitamme 1% kaikesta myynnistämme Suomen Luonnonsuojeluliitolle, jonka avulla pyrimme suojelemaan erityisesti suomalaista luontoa.

Saatat pitää myös

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Stevia-uutejauhe 200 g

Stevia-kasvi on peräisin Etälä-Amerkasta, jossa sitä on käytetty jo satoja ellei tuhansia vuosia sokerin ja hunajan korvikkeena - makeuttamaan ruokia terveellisesti ja luonnollisesti, ilman kaloreita. Steviosidia ja rebaudiosidi A:ta sisältävä steviauute on 300 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri.

Stevia ei säilö hilloa kuten sokeri, eikä se ruskistu tai karamellisoidu sokerin tavoin. Se kestää kuitenkin kuumuutta niin, että sitä voi käyttää leipomisessa tai ruuanlaitossa kuten sokeria.

Kirjoita arvostelu

close

Toivelista