• Ale!
Stevia-jauhe 50 g
  • Stevia-jauhe 50 g

Stevia-jauhe 50 g

11,90 €
9,90 € Säästä 16,81%

(198,00 € Kg)

Stevia-kasvi on peräisin Etälä-Amerkasta, jossa sitä on käytetty jo satoja ellei tuhansia vuosia sokerin ja hunajan korvikkeena - makeuttamaan ruokia terveellisesti ja luonnollisesti, ilman kaloreita. Steviosidia ja rebaudiosidi A:ta sisältävä steviauute on 300 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri.

Stevia ei säilö hilloa kuten sokeri, eikä se ruskistu tai karamellisoidu sokerin tavoin. Se kestää kuitenkin kuumuutta niin, että sitä voi käyttää leipomisessa tai ruuanlaitossa kuten sokeria.

Määrä
Saatavilla varastossa

Toimituskulut alkaen 2,90€ - Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin - Tilaukset perillä 1-5 arkipäivän sisällä.

Käyttöohje
Stevia-jauhetta voit käyttää kuten sokeria tai keinotekoisia makeutusaineita, mutta kannattaa huomioida uutteen olevan erittäin riittoisaa.  Vain huomattavan pieni määriä steviaa riittää makeutukseen, 1/10 teelusikallista vastaa yhtä teelusikallista hienoa sokeria. Pieni teelusikan kärjellinen steviaa riittää siis makeuttamaan esimerkiksi kahvisi tai teesi, mikäli olet tottunut käyttämään siinä normaalisti yhden teelusikallisen hienoa sokeria.

Ominaisuudet: Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakkauskoko: 50 g

Sisältö: Stevia-uutejauhe,  Sisältää >95% stevioliglykosideja.

Alkuperämaa: Brasilia

KLIKKAA LISÄTIETOJA STEVIASTA

Saatat pitää myös

Arvostelut

Arvosana 

2017-09-26

Lisää energiaa

Antaa puhtia päivään

Arvosana 

2017-09-26

Hyvä ja laadukas

Hyvät ja laadukkaat tuotteet.

Arvosana 

2017-09-26

Hyvänmakuinen

Tyrnijauheeenne on hyvvänmakuista.

Kirjoita arviosi

Stevia-jauhe 50 g

Stevia-kasvi on peräisin Etälä-Amerkasta, jossa sitä on käytetty jo satoja ellei tuhansia vuosia sokerin ja hunajan korvikkeena - makeuttamaan ruokia terveellisesti ja luonnollisesti, ilman kaloreita. Steviosidia ja rebaudiosidi A:ta sisältävä steviauute on 300 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri.

Stevia ei säilö hilloa kuten sokeri, eikä se ruskistu tai karamellisoidu sokerin tavoin. Se kestää kuitenkin kuumuutta niin, että sitä voi käyttää leipomisessa tai ruuanlaitossa kuten sokeria.

Kirjoita arviosi