Matchavispilä, Moya Matcha
  • Matchavispilä, Moya Matcha

Matchavispilä, Moya Matcha

14,90 €

Matchan valmistukseen tarkoitettu bambusta valmistettu perinteinen vispilä. Vispilä on veistetty yhdestä bambun palasesta vankkumattomalla ammattitaidolla. 

Perinteinen matchan valmistustapa juontaa juurensa japanilaiseen teeseremoniaan. Siihen kuuluvat matcha kulho, bambuvispilä ja bambulusikka – chashaku. Laita 2 chashaku- lusikallista matchaa (1,5g) matcha kulhoon ja kaada päälle 100 ml kuumaa vettä (80°C). Vispaa voimakkaalla ranneliikkeellä m- kirjaimen muotoisesti, ei pyörivästi. Suunnilleen 20 sekunnissa kulhon pitäisi olla täynnä täydellistä jadenvihreää vaahtoa. Voit lisätä vettä, jos pidät miedommasta matchasta. Matchan sekoittaminen maidonvaahdottimella on myös helppoa. Lisää tasainen teelusikallinen matchaa (1,5g) kulhoon tai lasiin ja kaada päälle 100 ml kuumaa vettä. Sekoita hyvin ja lisää vettä. Yhdestä teelusikallisesta tulee n. 200-250 ml matchajuomaa. Kuten kahvin kanssa, jotkut pitävät vahvasta matchasta espresson tapaan, kun taas toiset lisäävät matchaan enemmän vettä. Voit sekoittaa matchaa myös mehun tai maidon sekaan. Voit valmistaa matchan todella nopeasti shackerissa tai pullossa: Lisää vain matcha valitsemaasi nesteeseen (veteen, mehuun tai maitoon), sekoita ja juoma valmis! Matcha latten valmistaminen: Sekoita teelusikallinen matchaa pieneen määrään kuumaa vettä. Lisää kuumaa kasvimaitoa tai lehmänmaitoa. Voit makeuttaa matcha latten esimerkiksi hunajalla, vaahterasiirapilla tai agavenektarilla.

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

Toimituskulut alkaen 2,90€ - Ilmaiset toimitukset yli 69€ tilauksiin - Toimitusaika 1-2 arkipäivää

Varoitukset: Ei sovellu astianpesukoneeseen.

Valmistusmaa: Puola

Nettopaino: 0,015 Kg

Saatat pitää myös

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Matchavispilä, Moya Matcha

Matchan valmistukseen tarkoitettu bambusta valmistettu perinteinen vispilä. Vispilä on veistetty yhdestä bambun palasesta vankkumattomalla ammattitaidolla. 

Perinteinen matchan valmistustapa juontaa juurensa japanilaiseen teeseremoniaan. Siihen kuuluvat matcha kulho, bambuvispilä ja bambulusikka – chashaku. Laita 2 chashaku- lusikallista matchaa (1,5g) matcha kulhoon ja kaada päälle 100 ml kuumaa vettä (80°C). Vispaa voimakkaalla ranneliikkeellä m- kirjaimen muotoisesti, ei pyörivästi. Suunnilleen 20 sekunnissa kulhon pitäisi olla täynnä täydellistä jadenvihreää vaahtoa. Voit lisätä vettä, jos pidät miedommasta matchasta. Matchan sekoittaminen maidonvaahdottimella on myös helppoa. Lisää tasainen teelusikallinen matchaa (1,5g) kulhoon tai lasiin ja kaada päälle 100 ml kuumaa vettä. Sekoita hyvin ja lisää vettä. Yhdestä teelusikallisesta tulee n. 200-250 ml matchajuomaa. Kuten kahvin kanssa, jotkut pitävät vahvasta matchasta espresson tapaan, kun taas toiset lisäävät matchaan enemmän vettä. Voit sekoittaa matchaa myös mehun tai maidon sekaan. Voit valmistaa matchan todella nopeasti shackerissa tai pullossa: Lisää vain matcha valitsemaasi nesteeseen (veteen, mehuun tai maitoon), sekoita ja juoma valmis! Matcha latten valmistaminen: Sekoita teelusikallinen matchaa pieneen määrään kuumaa vettä. Lisää kuumaa kasvimaitoa tai lehmänmaitoa. Voit makeuttaa matcha latten esimerkiksi hunajalla, vaahterasiirapilla tai agavenektarilla.

Kirjoita arvostelu