Riisimiso, genmai 350 g, TerraSana
  • Riisimiso, genmai 350 g, TerraSana

Riisimiso, genmai 350 g, TerraSana

11,90 €

(33,99 € l)

TerraSanan genmai-riisimiso on herkullinen luomulaatuisista soijapavuista ja täysjyväriisistä valmistettu tahna. Genmai-misotahna sopii erityisesti japanilaisiin ruokiin kuten misokeittoihin, kastikkeisiin sekä kala- ja liharuoille. Misotahna on valmistettu vahvalla ammattitaidolla perinteisin japanilaisin menetelmin. Genmai-misotahnan maku on keskivahva. Pastöroimaton, gluteeniton ja vegaaninen.

Tiesitkö? Genmai-misotahnan valmistuksessa kolmen päivän aktiivisen fermentointivaiheen jälkeen tuote asetetaan suuriin setripuuastioihin ja peitetään juuttikankaalla sekä kivillä. Kivien valtavan painon alla tuote fermentoituu vähintään 12 kuukautta kokeneiden japanilaisten ammattilaisten valvovan silmän alla. Lopputuloksena moniulotteinen maku, jossa yhdistyvät uniikilla tavalla makea, hapan, imelä, suolainen ja umami. Pidempi fermentointiprosessi voimistaa tuotteen makua ja väriä.

Määrä
Saatavilla varastossa

Toimituskulut alkaen 2,90€ - Ilmaiset toimitukset yli 69€ tilauksiin - Toimitusaika 1-2 arkipäivää

Ainesosat: SOIJApapu*, täysjyväriisi*, merisuola, vesi, koji. *Luomu

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa 183 kcal / 769 kJ

Rasvaa 5,8 g

*Joista tyydyttyneitä 1 g

Hiilihydraatteja 19,3 g

*Joista sokereita 12 g

Ravintokuitua 4,9 g

Proteiinia 11 g

Suola 11,4 g

Valmistusmaa: Alankomaat

  

NL-BIO-01

Tuotettu EU:ssa

Luomu (FI-EKO-201)

Saatat pitää myös

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Riisimiso, genmai 350 g, TerraSana

TerraSanan genmai-riisimiso on herkullinen luomulaatuisista soijapavuista ja täysjyväriisistä valmistettu tahna. Genmai-misotahna sopii erityisesti japanilaisiin ruokiin kuten misokeittoihin, kastikkeisiin sekä kala- ja liharuoille. Misotahna on valmistettu vahvalla ammattitaidolla perinteisin japanilaisin menetelmin. Genmai-misotahnan maku on keskivahva. Pastöroimaton, gluteeniton ja vegaaninen.

Tiesitkö? Genmai-misotahnan valmistuksessa kolmen päivän aktiivisen fermentointivaiheen jälkeen tuote asetetaan suuriin setripuuastioihin ja peitetään juuttikankaalla sekä kivillä. Kivien valtavan painon alla tuote fermentoituu vähintään 12 kuukautta kokeneiden japanilaisten ammattilaisten valvovan silmän alla. Lopputuloksena moniulotteinen maku, jossa yhdistyvät uniikilla tavalla makea, hapan, imelä, suolainen ja umami. Pidempi fermentointiprosessi voimistaa tuotteen makua ja väriä.

Kirjoita arvostelu