• Tillfälligt slut

Tapioca stärkelse, ekologisk, 650 g

4,95 €

Tapioka-stärkelse är naturligt glutenfri stärkelse gjord av rötterna till kassava-växten, som används i många länder som en integrerad del av kosten. Tapiokastärkelse är den minst bearbetade av alla stärkelser. Runt om i världen används tapioka i bakverk, soppor, vegansk ost och tandkräm, till exempel.

Tapiokastärkelse eller tapiokamjöl ger en krispig konsistens och klibbighet på glutenfria bakverk. Tapiocastärkelse är lämplig för ett brett utbud av bakning, eftersom den kan ersätta ett ägg och förstora gelé eller soppor, eftersom det ger saft och konsistens.

Kvantitet
Tillfälligt slut

Gratis leverans på beställningar över 69€ till Finland och över 150€ till Sverige - Leverans inom 1-2 dagar till Finland och inom 3-5 dagar till Sverige

VIKT: 0,82 kg

INNEHÅLL

Tapiokastärkelse

URSPRUNGSLAND

Thailand

PAKETSTORLEK

650 g

NÄRINGSINNEHÅLL

Energi: 1498 kJ / 358 kcal

Fett: 0,02 g

varav mättat: 0,01 g

Kolhydrater: 88 g

varav sockerarter: 3,5 g

Kostfiber: 0,9 g

Protein: 0,2 g

Salt: 0,2 g

EGENSKAPER

Glutenfri, mjölkfri, vegan

Luomu (FI-EKO-201)

Du kanske också gillar

Arvostelut

Skriv recension

Tapioca stärkelse, ekologisk, 650 g

Tapioka-stärkelse är naturligt glutenfri stärkelse gjord av rötterna till kassava-växten, som används i många länder som en integrerad del av kosten. Tapiokastärkelse är den minst bearbetade av alla stärkelser. Runt om i världen används tapioka i bakverk, soppor, vegansk ost och tandkräm, till exempel.

Tapiokastärkelse eller tapiokamjöl ger en krispig konsistens och klibbighet på glutenfria bakverk. Tapiocastärkelse är lämplig för ett brett utbud av bakning, eftersom den kan ersätta ett ägg och förstora gelé eller soppor, eftersom det ger saft och konsistens.

Skriv recension