

Lupinmjöl är ett glutenfritt bakmjöl tillverkat av söt lupin, som innehåller mycket protein, upp till 43 g / 100 g. Dessutom innehåller den en avsevärd mängd fiber för tarmens välbefinnande. Den ganska milda smaken av lupinmjöl är lämplig för utvidgning av såser och soppor, vegetabiliska biffar för annan salt och söt matlagning och bakning.
Lupinmjöl kan enkelt ersätta ett ägg på grund av dess degbindande egenskaper. Använd i detta fall 1 del mjöl och 5 delar vätska.
INNEHÅLL
Lupinmjöl
URSPRUNGSLAND
Frankrike
PAKETSTORLEK
300 g
NÄRINGSINNEHÅLL
Energi: 1340 kJ / 320 kcal
Fett: 12 g
varav mättad: 2 g
Kolhydrater: 10 g
varav sockerarter: 2,5 g
Protein: 43 g
Salt: <0,1 g
Kostfiber: 28 g
FUNKTIONER
Glutenfri, mjölkfri, ekologisk, vegan
Du kanske också gillar