- På rea!
- −33%

(14,66 € Kg)
Att baka en underbart fluffig och utsökt morotkaka kan inte vara enklare! Förpackningen innehåller all torrsubstans. Kokosnötsocker har använts som sötningsmedel. Du lägger bara till färska ingredienser: riven morötter, olja och ägg (eller en vegansk version av sojayoghurt) .. et voilà!
Ekologiskt, glutenfritt, mjölkfritt, vitt sockerfritt, vegan.
Kolla in våra inspirerande recept och nya idéer på www.flowbake.com.
Ingredienser: Mjöl (fullkorns rismjöl *, kikärtsmjöl *), kokosnötsocker *, potatisstärkelse *, kanel *, bakpulver * (potatisstärkelse *, kaliumtartrat, natriumkarbonat), bikarbonat, ingefära *, kryddnejlika *. * Ekologisk
Näringsinnehåll / 100 g:
Energi 1341kJ / 3202kcal
Fett 1,5 g
varav mättade 0,3 g
Kolhydrater 77,2 g
- varav sockerarter 31g
Kostfiber 3,2 g
Protein 4,6 g
Salt 0,3 g
VAD BEHÖVER DU
250 g finrivna morötter • 100 ml olja • 3 ägg • 1 msk äppelvinäger. I den veganska versionen ersätts ägg med 1,2 dl sojayoghurt.
TILLVERKNING
1. Värm ugnen till 180 grader.
2. Smörj kakpannan med olja (ca Ø 20 cm eller 25 x 12 cm).
3. Vispa ägg, olja och äppelcidervinäger i en stor skål.
4. Tillsätt mjölblandningen till äggblandningen. Blanda tills det är jämnt. Tillsätt riven morötter.
5. Häll blandningen i en smord panna. Baka i ugnen i ca 45 minuter eller tills ingen mer deg klistrar fast på testpinnen. Låt det svalna.
Tips: Mjölkfri gräddostfrostning: blanda 200 g vegansk gräddeost, 3 msk agavesirap och ½ tesked vaniljextrakt.
Förpackningens nettovikt: 315 g
Tillverkningsland: Finland
Du kanske också gillar