- På rea!
- −33%

Låt doften av nybakade muffins fylla ditt hem. Med Flow Bake-muffinsblandningen bakar du fluffiga kanelmuffins på ett ögonblick - förpackningen innehåller alla torra ingredienser. Kokosnötsocker har använts som sötningsmedel. Du lägger bara till vegetabilisk mjölk, olja och ägg (eller sojayoghurt till veganska muffins) - och lägg till äppelskivor eller chokladtoppar..et voilà!
Bakning kunde inte vara enklare.
Baka 10 muffins i ett paket.
Ekologiskt, glutenfritt, mjölkfritt, vitt sockerfritt, vegan.
Kolla in våra inspirerande recept och nya idéer på www.flowbake.com.
Ingredienser: Mjöl (fullkornsmjöl *, kikärter *), kokosnötsocker *, potatisstärkelse *, bakpulver * (potatisstärkelse *, kaliumtartrat, natriumkarbonat), kanelpulver *. * Ekologisk
Näringsinnehåll / 100 g:
Energi 1363kJ / 326kcal
Fett 1,9 g
- varav 0,3 g mättad
Kolhydrater 75g
- varav sockerarter 27,6 g
Kostfiber 3,9 g
Protein 5,9 g
Salt 0,6 g
VAD BEHÖVER DU
2 äpplen • 100 ml vegetabilisk mjölk • 80 ml olja • 3 ägg. I den veganska versionen ersätts ägg med 1,2 dl sojayoghurt.
TILLVERKNING
1. Värm ugnen till 180 grader.
2. Vispa lätt ägg, vegetabilisk mjölk och olja i en stor skål.
3. Skala och hugga äpplen i små bitar.
4. Tillsätt mjölblandningen till äggblandningen. Blanda tills det är jämnt. Tillsätt hackade äpplen.
5. Fördela degen på en muffinsform eller pappersbrickor.
6. Baka i ugnen i 25 minuter eller tills inget mer deg klistrar fast på testpinnen.
Tips: Prova päron eller chokladflis istället för ett äpple!
Förpackningens nettovikt: 275 g
Tillverkningsland: Finland
Du kanske också gillar