

Agavesirap, kallad ”honungsvatten” i Mexiko, är ett sötningsmedel som liknar honung i sammansättning och smak. Agavesirap med lågt glykemiskt index är ett hälsosammare sötningsalternativ för raffinerat socker såväl som andra kommersiella sötningsmedel. GI för agavesirap är 11-19, för honung cirka 55 och för bordssocker cirka 68. Således orsakar agavesirap inte starka fluktuationer i blodsockret.
Agavesirap är ett naturligt sötningsmedel, t.ex. för att tillverka rå choklad, smoothies, bakning och allt där socker används.
Rå, ekologisk, glutenfri, mjölkfri, vegan, GMO-fri. Innehåller inte tillsatser eller konserveringsmedel.
INNEHÅLL
Ekologiskt producerad agavesirap
URSPRUNGSLAND
Mexiko
PAKETSTORLEK
400 ml
NÄRINGSINNEHÅLL
Energi: 1289kJ / 308kcal
Fett: 0 g
varav mättat: 0 g
Kolhydrater: 77g
varav sockerarter: 77 g
Protein: 0 g
Salt: 0 g
Du kanske också gillar