

Det kryddiga Cajun-köket har sina rötter i staten Louisiana, en av de södra staterna i USA. Där utvecklades den lokala sydliga matlagningstraditionen till en så kallad fusionskök tillsammans med kreolska traditioner. Cajun-köket kännetecknas av rejäla grytor i mörka storlekar med kött, skaldjur, grönsaker och mycket kryddor. Ris serveras vanligtvis som en sidrätter.
Ingredienser: Himalayasalt (40%), vitlök *, senapsmjöl *, paprika *, ostgummi *, svartpeppar *, basilika *, chili *, timjan *.
* ekologisk
FI-EKO-201
Producerad utanför EU och i EU.
Det kryddiga Cajun-köket har sina rötter i staten Louisiana, en av de södra staterna i USA. Där utvecklades den lokala sydliga matlagningstraditionen till en så kallad fusionskök tillsammans med kreolska traditioner. Cajun-köket kännetecknas av rejäla grytor i mörka storlekar med kött, skaldjur, grönsaker och mycket kryddor. Ris serveras vanligtvis som en sidrätter.