- Tillfälligt slut

Solroslecitin är ett effektivt emulgeringsmedel för bakning och som en del av smoothies. Kolinet i solroslecitin främjar normal fettmetabolism, liksom metabolismen av homocystein, och främjar dessutom upprätthållandet av normal leverfunktion. Lecitin är också rikt på kalcium, magnesium, fosfor och järn, vilket främjar normal energimetabolism. Dessutom innehåller solroslecitin kalium, vilket tillsammans med magnesium främjar nervsystemets normala funktion. Järnet som finns i lecitin har många bra egenskaper som att främja kognitiva funktioner, immunsystemets funktion och tillsammans med magnesium hjälper till att minska trötthet och utmattning.
Förvara vid rumstemperatur utom fukt och solljus.
Med tiden kan produkten klumpa ihop sig och staplas upp. Kakning påverkar inte produktens kvalitet eller hållbarhet.
INNEHÅLL
Solroslecitin
URSPRUNGSLAND
Indien
PAKETSTORLEK
200 g
NÄRINGSINNEHÅLL
Energier: 3589 kJ / 858 kcal
Fett: 94 g
varav mättat: 10 g
Kolhydrater: 3g
varav sockerarter: <2g
Protein: <0,05 g
Salt. <30 mg
Kalium: 550 mg (28% *)
Kalcium: 200 mg (25% *)
Magnesium: 120 mg (32% *)
Fosfor: 1600 mg (229% *)
Järn: 3 mg (21% *)
Kolin: 24g
* = Rekommenderat dagligt intag.
FÖR MER INFORMATION
Förpackad i en fabrik som bearbetar nötter (cashew, para, pecan, pistasch, macadamia, krångel och valnötter), jordnötter, mandel, sesamfrön, vassleprotein (från mjölk) och lupin.
Tillverkare: Foodin