

Denna webbplats använder sina egna och tredjepartscookies för att förbättra våra tjänster och visa dig reklam relaterad till dina preferenser genom att analysera dina surfvanor. För att ge ditt samtycke till dess användning, tryck på Acceptera-knappen.
Cookie | Provider | Purpose | Expiry |
---|---|---|---|
PHP_SESSID | feelvivid.fi | The PHPSESSID cookie is native to PHP and allows websites to store serialised status data. On the website it is used to establish a user session and to pass state data through a temporary cookie, which is commonly known as a session cookie. These Cookies will only remain on your computer until you close your browser. | Session |
PrestaShop-# | feelvivid.fi | This is a cookie used by Prestashop to store information and keep the user's session open. It stores information such as currency, language, customer ID, among other data necessary for the proper functioning of the shop. | 480 hours |
5,90 € Kg
Kikärter proteinrika ärtor. Liksom andra baljväxter kan kikärter användas i grytor, soppor och sallader. Kikärter görs bland annat till hummus och falafel.
Förutom traditionella etniska rätter är kikärter också väl lämpade för annan matlagning, som soppor, sallader, biffar och klimpar, liksom gryterätter.
Det rekommenderas att laga kikärter i 45-75 minuter. Kikärter blötläggs ofta i ett par timmar till en dag innan de lagas. Kikärter kan också gro. Spiring förkortar tillagningstiden avsevärt till cirka 10-20 minuter.
Näringsinnehåll / 100 g
Energi: 1436 kJ / 343 kcal
Fett: 5 g
varav mättat: 0 g
Kolhydrater: 46 g
varav sockerarter: 3 g
Kostfiber: 11 g
Protein: 20 g
Salt: <0,1 g
Innehåll: Ekologiska kikärter
Ursprungsland: Turkiet
Förpackningsstorlek: 1 kg
Egenskaper: Rå, organisk, glutenfri, mjölkfri, vegan, GMO-fri
FI-EKO-201
Producerad: Utanför EU
Särskilda referenser
Du kanske också gillar
Kikärter proteinrika ärtor. Liksom andra baljväxter kan kikärter användas i grytor, soppor och sallader. Kikärter görs bland annat till hummus och falafel.
Förutom traditionella etniska rätter är kikärter också väl lämpade för annan matlagning, som soppor, sallader, biffar och klimpar, liksom gryterätter.
Det rekommenderas att laga kikärter i 45-75 minuter. Kikärter blötläggs ofta i ett par timmar till en dag innan de lagas. Kikärter kan också gro. Spiring förkortar tillagningstiden avsevärt till cirka 10-20 minuter.
check_circle
check_circle