Betalning med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort.

Sobat Ab fungerar endast som marknadsförare av produkterna och tjänsterna och levererar produkterna åt kunden. Om ni väljer att betala med Visa, Visa Electron eller MasterCard-kort, ansvarar Paytrail Oyj för reklamationen. Paytrail Oyj fungerar som försäljare av produkten vid beställningar gjorda med Visa, Visa electron eller MasterCard – kort och köpet uppstår mellan Paytrail Oyj och kunden. Försäljaren ansvarar för alla förpliktelser som har med köpet att göra. Paytrail Oyj är även betalningsmottagaren.

Paytrail Oyj
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: +358 600 41005
Business ID: 2122839-7

Nätbank

I nätbanken gjorda betalningar genomförs via Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med de finska bankerna och kreditinstitut . För betalaren fungerar denna tjänst precis som i normala nätbanksbetalningar.

Faktura och avbetalning 

Collector erbjuder ett faktureringsalternativ, till vilket Collector Bank lägger till en faktureringsavgift på 3,80 €. Faktureringstillägget kommer att finnas på fakturan som skickas av Collector.

Jousto erbjuder ett faktureringsalternativ. Du får en månads betalningsperiod för ditt köp. När du betalar med en faktura betalar du inte ränta alls. Endast en faktureringstillägg på 2,90 € läggs till fakturan.