NORPS_VARAINHANKINTA_KULTA.jpg

Värderingar

Hållbar utveckling - Vår utgångspunkt för allt vi gör är att orsaka minsta möjliga skada på planeten. Detta görs genom att gynna så mycket ekologiskt och viltproducerat mat som möjligt. Vi minimerar användningen av allt förpackningsmaterial och återvinner och sorterar avfall ordentligt och ansvarsfullt. Vi återanvänder också förpackningsmaterial som vi får från våra leverantörer.

Miljö - Vi donerar 1% av all vår försäljning till Finlands Naturskyddsförening, och med hjälp av detta försöker vi i synnerhet skydda den finska naturen.

Etik - Det är mycket viktigt för oss att jordbrukare får rimlig ersättning för sitt arbete. Vi följer inte bara kvaliteten på våra produkter utan också den "etiska kvaliteten" hos våra partners och leverantörer.

dreamstimeextralarge_29415370.jpg

Ide'n

Feel Vivid är ett Vasa-baserat varumärke som specialiserar sig på import och tillverkning av högkvalitativa naturprodukter.

Vår idé är att erbjuda våra kunder högkvalitativa och etiskt producerade naturprodukter utan tillsatser och fyllmedel.

Vi vill erbjuda våra kunder ekologiskt producerad mat till överkomliga priser. Mat som produceras ekologiskt eller vilt är alltid det bästa alternativet för miljön.

Alla våra produkter är glutenfria, GMO-fria och helt tillsatsfria. Våra val inkluderar de bästa bitarna av finsk natur, och vi har också tagit de mest undersökta och effektiva naturprodukterna från hela världen till vårt urval.


microscope2.jpg

Kvalitet

Vi vill erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalitet och därför är varje parti av hög kvalitet och renlighet garanterad i laboratorietester.

En stor del av våra produkter är av extrakt, vilket garanterar att produkterna har ett högt innehåll av vitaminer, mineraler och antioxidanter och bra vattenlöslighet. Tack vare vattenlösligheten kan produkterna lätt användas i varmt vatten, kaffe eller te. Extrakten blandas även väl med kvarg, gröt eller shake.

Förutom extrakten inkluderar vårt urval högkvalitativa och näringsrika gröna pulver, inhemska bärpulver och de bästa Superfoods i världen.

Europeiska unionen har medfinansierat följande projekt:

- Utveckling av ett nytt produktsortiment

- Upphandling av återvinningsbara förpackningsmaterial

- Förstudie för en ny produktionsanläggning och förpackningsmaskiner

close

Wishlist