

7,80 € Kg
Lätt fullkornsmjöl av durra. Durra fullkornsmjöl är naturligt glutenfritt och rikt på fibrer och växtproteiner samt högt innehåll av järn och mineraler. Det har samma smak och konsistens som vetemjöl och lämpar sig för både söta och salta bakverk.
Durra har använts i världens kök sedan urminnes tider. Durra är naturligt glutenfri och mycket näringsrik och lämpar sig för ett brett spektrum av bakningsapplikationer. Prova durramjöl för bakning av till exempel bröd eller pizzabottnar!
NÄRINGSINNEHÅLL / 100 g
Energi 1453 kJ / 344 kcal
Fett 3,2 g
varav mättat 0,7 g
Kolhydrater 66 g
- varav sockerarter 0,6 g
Kostfiber 7,5 g
Protein 9,3 g
Salt <0,1 g
Ingredienser: Fullkorn durramjöl
Förpackningsstorlek: 500 g
Tillverkad i Finland
Särskilda referenser
Du kanske också gillar