Leverans till Finland

Feel Vivid erbjuder sina kunder snabba leveranser utan kostnad till dörren för beställningar över 79 €. För beställningar under 79 € fakturerar vi fraktkostnader på 3,90 € - 4,90 € per beställning.

Vi strävar efter att få beställningarna skickade iväg redan samma dag, om beställningen är gjord före klockan 14:00. Sobat Ab ansvarar ej för situationer där leveransen blir långvarig pga. överlägset hinder så som leveransproblem för leverantören eller transportören. Vid dessa situationer tar kunden kontakt med Sobat Ab och problemet diskuteras och åtgärdas tillsammans. Beställningar över 149 € levereras gratis hem till dig.

Leveranser till Sverige och Tyskland

Beställningar under 500g kan skickas per brev eller paket. Priset för en försändelse som går per brev är 3,90 €. Leveranstid för brev är 2-4 arbetsdagar.

Priset på postpaketet är 7,90 € för beställningar under 150 €. Gratis leverans till Sverige och Tyskland för alla beställningar över 150 €. Leveranstid för postpaket är 3-5 arbetsdagar.

Leveranser till Baltikum (Estland, Lettland, Litauen)

Beställningar under 500g kan skickas per brev eller paket. Priset för en försändelse som går per brev är 3,90 €. Leveranstid för brev är 2-3 arbetsdagar.

Priset på postpaketet är 5,90 € för beställningar under 150 €. Gratis leverans till de baltiska länderna för alla beställningar över € 150. Leveranstiden för postpaket är 2-3 arbetsdagar.

Leveranser till andra EU-länder

Beställningar under 500g kan skickas som brev eller paket. Priset för en försändelse som går per brev är 3,90 €. Leveranstid för brev är 5-10 arbetsdagar.

Priset på postpaketet är 9,90 € för beställningar under 150 €. Gratis leverans till alla EU-länder länder för alla beställningar över € 150. Leveranstid för postpaket är 3-7 arbetsdagar.

HUR KAN JAG RETURNERA MIN BESTÄLLNING

Vi förstår att du ibland kan ändra dig eller vill returnera en vara till oss. Om du vill returnera den till oss, vänligen skicka den till nedanstående returadress inom 14 dagar efter leverans.

Observera att vi inte kan acceptera retur som har öppnats eller delvis konsumeras.

Trasiga produkter ska fotograferas och skickas till asiakaspalvelu(at)feelvivid.fi.

Kundreturer måste alltid avtalas i förväg. Konsumenten ansvarar för beställningens returneringskostnader.

OUPPHÄMTAD FÖRSÄNDELSE 

Från och med den 1.10.2017 behåller Posten paketen endast i 7 dagar på alla sina insamlingsställen. Efter denna period returneras oinsamlade paket till avsändaren. Om paketet inte har hämtats ut inom denna period returneras det till avsändaren.

Ett paket som inte har hämtats ut är inte en retur enligt konsumentskyddslagen. I sådana fall tar vi ut en porto- och hanteringsavgift på 20 euro för återbetalningen. Om du inte har hämtat ut ditt paket. Ta kontakt till vår kundtjänst på asiakaspalvelu@feelvivid.fi.

Eventuella returer ska skickas till:

Sobat Oy

Vasaratie 19

65350 Vasa

Finland

close

Wishlist