dreamstimeextralarge_29415370.jpgAjatus

Feel Vivid on Vaasalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut korkealaatuisten luonnontuotteiden maahantuontiin ja valmistukseen.

Ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman korkealaatuisia ja eettisesti tuotettuja luonnontuotteita ilman lisä- ja täyteaineita.

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että synteettisesti tuotetuista vitamiini- ja antioksidanttilisistä ei ole merkittävää terveyttä edistävää vaikutusta, jonka takia halusimme tuoda markkinoille vaihtoehdon synteettisille valmisteille.

Kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia, vegaaneja, gmo-vapaita ja täysin lisäaineettomia. Valikoimistamme löytyvät parhaat palat Suomen Luonnosta marjajauheiden ja nokkosen muodossa, lisäksi olemme tuoneet maailmalta tutkituimmat ja tehokkaimmat luonnontuotteet valikoimiimme.
  • Korkealaatuiset tuotteet
  • Ekologisuus
  • Nopeat toimitukset

gmo_free.jpg

GMO-VAPAAmilk_free.jpgLAKTOOSITON
gluten_free.jpgGLUTEENITONLISAINEETON.jpgLISÄAINEETON

Laatu

microscope2.jpg

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua

Tuotteidemme korkea laatu ja puhtaus onkin varmistettu eräkohtaisilla laboratoriotesteillä. Suurin osa tuotteistamme ovat uutteita, joka mahdollistaa tuotteiden korkeat vitamiini-, mineraali- ja antioksidanttipitoisuudet, sekä vesiliukoisuuden. Vesiliukoisuuden myötä voit helposti käyttää tuotteitamme esimerkiksi kuuman veden, kahvin tai teen kanssa. Uutteiden lisäksi valikoimistamme löytyvät myös laadukkaat ja ravinnetiheät viherjauheet sekä kotimaiset marjajauheet. Marjajauheemme ovat kuivattu hellävaraisesti matalassa lämpötilassa, jotta kaikki tärkeät ravinteet saadaan säilytettyä. Sataan grammaan marjajauhetta on käytetty noin kilo marjoja, joten jo teelusikallinen marjajauhetta riittää antamaan makua ja ravinteita esimerkiksi rahkaan, puuroon tai jogurttiin.


  • Luomusertifioitu
  • Eräkohtaiset laboraatiotestit
  • Maun tarkistus