dreamstimeextralarge_29415370.jpgAjatus

Feel Vivid on Vaasalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut korkealaatuisten luonnontuotteiden maahantuontiin ja valmistukseen.

Ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja eettisesti tuotettuja luonnontuotteita ilman lisä- ja täyteaineita. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme luonnonmukaisesti tuotettua ruokaa edullisin hinnoin. Luonnonmukaisesti tai villinä tuotettu ruoka on ympäristön kannalta aina paras vaihtoehto. 

Kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia, gmo-vapaita ja täysin lisäaineettomia. Valikoimistamme löytyvät parhaat palat Suomen Luonnosta, lisäksi olemme tuoneet maailmalta tutkituimmat ja tehokkaimmat luonnontuotteet valikoimiimme.

gmo_free.jpg

GMO-VAPAA milk_free.jpg LAKTOOSITON
gluten_free.jpg GLUTEENITON LISAINEETON.jpg LISÄAINEETON

Laatu

microscope2.jpg

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua

  • Tuotteidemme korkea laatu ja puhtaus onkin varmistettu eräkohtaisilla laboratoriotesteillä. Merkittävä osa tuotteistamme ovat uutteita, tämä mahdollistaa tuotteiden korkeat vitamiini-, mineraali- ja antioksidanttipitoisuudet sekä vesiliukoisuuden. Vesiliukoisuuden myötä voit helposti käyttää uutteitamme esimerkiksi kuuman veden, kahvin tai teen kanssa. Uutteiden lisäksi valikoimistamme löytyvät laadukkaat ja ravinnetiheät viherjauheet, kotimaiset marjajauheet sekä parhaat superfoodit maailmalta. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja aina mahdollisimman tuoreita.