dreamstimeextralarge_29415370.jpgAjatus

Feel Vivid on Vaasalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut korkealaatuisten luonnontuotteiden maahantuontiin ja valmistukseen.

Ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja eettisesti tuotettuja luonnontuotteita ilman lisä- ja täyteaineita.

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että synteettisesti tuotetuista vitamiini- ja antioksidanttilisistä ei ole merkittävää terveyttä edistävää vaikutusta, jonka takia halusimme tuoda markkinoille vaihtoehdon synteettisille valmisteille.

Kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia, gmo-vapaita ja täysin lisäaineettomia. Valikoimistamme löytyvät parhaat palat Suomen Luonnosta, lisäksi olemme tuoneet maailmalta tutkituimmat ja tehokkaimmat luonnontuotteet valikoimiimme.

gmo_free.jpg

GMO-VAPAA milk_free.jpg LAKTOOSITON
gluten_free.jpg GLUTEENITON LISAINEETON.jpg LISÄAINEETON

Laatu

microscope2.jpg

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua

  • Tuotteidemme korkea laatu ja puhtaus onkin varmistettu eräkohtaisilla laboratoriotesteillä. Suurin osa tuotteistamme ovat uutteita, joka mahdollistaa tuotteiden korkeat vitamiini-, mineraali- ja antioksidanttipitoisuudet, sekä vesiliukoisuuden. Vesiliukoisuuden myötä voit helposti käyttää uutteitamme esimerkiksi kuuman veden, kahvin tai teen kanssa. Uutteiden lisäksi valikoimistamme löytyvät laadukkaat ja ravinnetiheät viherjauheet, kotimaiset marjajauheet sekä parhaat superfoodit maailmalta. Tuotteemme ovat erittäin korkealaatuisia ja aina mahdollisimman tuoreita.