NORPS_VARAINHANKINTA_KULTA.jpgArvot

Kestävä kehitys - Lähtökohtamme kaikkeen tekemiseen on tuottaa mahdollisimman vähän haittaa maapallolle. Tämä tapahtuu suosimalla mahdollisimman paljon luonnonmukaisesti ja villinä tuotettua ruokaa. Minimoimme kaiken pakkausmateriaalin käytön sekä kierrätämme ja lajittelemme jätteet asianmukaisesti ja vastuullisesti. Uusiokäytämme verkkokaupan tilauksissa myös toimittajiltamme saamiamme pakkausmateriaaleja.

Ympäristö - Lahjoitamme 1% kaikesta myynnistämme Suomen Luonnonsuojeluliitolle, jonka avulla pyrimme suojelemaan erityisesti suomalaista luontoa.

Eettisyys - Meille on erittäin tärkeää, että viljelijät saavat kohtuullisen korvauksen työstään. Pidämme kiinni paitsi tuotteiden laadusta myös kumppaneidemme ja toimittajiemme "eettisestä laadusta".

dreamstimeextralarge_29415370.jpgAjatus

Feel Vivid on Vaasalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut korkealaatuisten luonnontuotteiden maahantuontiin ja valmistukseen.

Ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja eettisesti tuotettuja luonnontuotteita ilman lisä- ja täyteaineita. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme luonnonmukaisesti tuotettua ruokaa edullisin hinnoin. Luonnonmukaisesti tai villinä tuotettu ruoka on ympäristön kannalta aina paras vaihtoehto. 

Kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia, gmo-vapaita ja täysin lisäaineettomia. Valikoimistamme löytyvät parhaat palat Suomen Luonnosta, lisäksi olemme tuoneet maailmalta tutkituimmat ja tehokkaimmat luonnontuotteet valikoimiimme.


microscope2.jpg

Laatu

Haluamme tarjota vain parasta laatua asiakkaillemme. Tuotteidemme korkea laatu ja puhtaus onkin varmistettu eräkohtaisilla laboratoriotesteillä.

Merkittävä osa tuotteistamme ovat uutteita, tämä mahdollistaa tuotteiden korkeat vitamiini-, mineraali- ja antioksidanttipitoisuudet sekä vesiliukoisuuden. Vesiliukoisuuden myötä voit helposti käyttää uutteitamme esimerkiksi kuuman veden, kahvin tai teen kanssa.

Uutteiden lisäksi valikoimistamme löytyvät laadukkaat ja ravinnetiheät viherjauheet, kotimaiset marjajauheet sekä parhaat superfoodit maailmalta. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja aina mahdollisimman tuoreita.