

31,60 € l
Tamari är glutenfritt och har en stark sojasås. TerraSanas tamarisoja görs på traditionellt sätt i Japan, där en lång jäsningsprocess (minst 12 månader) i rätter av cederträ ger produkten dess unika smak, som kombinerar salt, sött, surt, sött och umami. Använd produkten för att ge smak åt till exempel misosoppor, nudlar, marinader, sushi eller till och med europeiska grytor.
Ingredienser: SOJABÖNOR*, vatten, havssalt, saltad shochu* (vatten, ris*, salt, koji), koji. * Ekologiskt
Näringsinnehåll per 100 g
Energi 83 kcal / 354 kJ
Fett 0 g
* Varav mättad 0 g
Kolhydrater 6,5 g
* Varav sockerarter 0,5 g
Kostfiber 0,7 g
Protein 14 g
Salt 13,1 g
Förpackningsstorlek: 250 ml
Tillverkningsland: Nederländerna
NL-BIO-01
Producerad i EU
Särskilda referenser
Du kanske också gillar