

Denna webbplats använder sina egna och tredjepartscookies för att förbättra våra tjänster och visa dig reklam relaterad till dina preferenser genom att analysera dina surfvanor. För att ge ditt samtycke till dess användning, tryck på Acceptera-knappen.
Cookie | Provider | Purpose | Expiry |
---|---|---|---|
PHP_SESSID | feelvivid.fi | The PHPSESSID cookie is native to PHP and allows websites to store serialised status data. On the website it is used to establish a user session and to pass state data through a temporary cookie, which is commonly known as a session cookie. These Cookies will only remain on your computer until you close your browser. | Session |
PrestaShop-# | feelvivid.fi | This is a cookie used by Prestashop to store information and keep the user's session open. It stores information such as currency, language, customer ID, among other data necessary for the proper functioning of the shop. | 480 hours |
Svart ris är ett mer exotiskt och mångsidigt alternativ till matlagning. Det skiljer sig från anpassat ris genom sin mörka, intensiva färg. Svart ris har en utsökt, lite nötig karaktär och är en bra källa till matsmältningsfiber.
Svart ris är lämpligt att användas som sidrätter som sådant eller i kombination med det vanliga riset för att få mer mångsidighet och färg, och det är ett utmärkt alternativ som sidrätter såväl som en del av en hälsobevisad diet. Svart ris är också lämpligt för soppor, grytor och gröt samt puddingar.
Matlagningsanvisningar: 1 del svart ris 2 delar vattensalt 1. Koka vatten. 2. Tillsätt ris och salt. 3. Koka långsamt i cirka 40-60 minuter under locket.
INNEHÅLL
Ekologiskt svart ris
URSPRUNGSLAND
Thailand
PAKETSTORLEK
600 g
NÄRINGSINNEHÅLL
Energi: 1615 kJ / 386 kcal
Fett: 14 g
varav mättad: 0 g
Kolhydrater: 51 g
varav sockerarter: 14 g
Protein: 16 g
Salt: <0,1 g
Kostfiber: 5 g
EGENSKAPER
Ekologsk, glutenfri, mjölkfri, vegan, GMO-fri.
Särskilda referenser
Du kanske också gillar
Svart ris är ett mer exotiskt och mångsidigt alternativ till matlagning. Det skiljer sig från anpassat ris genom sin mörka, intensiva färg. Svart ris har en utsökt, lite nötig karaktär och är en bra källa till matsmältningsfiber.
Svart ris är lämpligt att användas som sidrätter som sådant eller i kombination med det vanliga riset för att få mer mångsidighet och färg, och det är ett utmärkt alternativ som sidrätter såväl som en del av en hälsobevisad diet. Svart ris är också lämpligt för soppor, grytor och gröt samt puddingar.
Matlagningsanvisningar: 1 del svart ris 2 delar vattensalt 1. Koka vatten. 2. Tillsätt ris och salt. 3. Koka långsamt i cirka 40-60 minuter under locket.
check_circle
check_circle