Verkkopankit

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express 

Korttimaksut verkkokaupassamme tarjoaa Paytrail Oyj. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Paytrail Oyj:n tietojärjestelmiin. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron, American Express tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. 

PayPal

PayPal on monien kuluttajien suosiossa oleva helppokäyttöinen ja turvallinen kansainvälinen maksutapa.

MobilePay, Pivo, Siirto

Kaupassamme on käytössä kattavat mobiilimaksujärjestelmät. Voit maksaa näppärästi sinulle sopivalla mobiilimaksulla.

Jousto lasku

Saat kuukauden maksuaikaa ostoksellesi. Laskulla maksaessasi et maksa lainkaan korkoa. Laskuun lisätään ainoastaan 2,90 euron laskutuslisä. 

OP Lasku

OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun. 

Apple Pay

Käytä Apple Payta Safarilla tekemiisi ostoksiin iPhonella, iPadilla tai Macilla. Voit ohittaa pitkät maksulomakkeet ja maksaa pelkällä kosketuksella.

BitPay

Maksa helposti käyttämällä kryptovaluuttaa. Bitpay sisältää useita eri kryptovaluuttoja, sovelluksia ja walleteja.

Paytrail Oyj
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: +358 600 41005
Y-tunnus: 2122839-7

close

Wishlist