- På rea!
- −13,19%
Mandelmjöl 1,5 KG, Ekologisk
21,93 € Kg
Mandelmjöl är glutenfritt, högt i protein och lågt i kolhydrater. Mandelmjöl är mångsidigt för bakning och matlagning.
Mandlar är låga i kolhydrater och rika på protein, magnesium, mangan, kalcium, järn, zink, vitamin E och enkelomättade fettsyror.
Ekologiskt producerat mandelmjöl tillverkas enligt Cold Pressing-metoden, det fett som det innehåller är också högkvalitativt, omättat bra fett. Våra mandlar produceras ekologskt i Spanien, så deras koldioxidavtryck är betydligt mindre jämfört med Kaliforniens mandlar.
Användning: Mandelmjöl passar bra till matlagning och bakverk.
Näringsinnehåll / 100 g
Energia / Energi 2517 kJ / 601 kcal
Fett 51,2 g
- Mättat fett 4,1 g
Kolhydrater 7 g
Kostfiber 12 g
Protein 24 g
Kalium 740 mg
Magnesium 278 mg
Mangan 2,18 mg
Kalcium 276 mg
Järn 5,2 mg
Fosfor 490 mg
Zink 3,3 mg
E-vitamin 26,4 mg
Tryptofan 170 mg
Vikt: 3 kg
Ursprungsland: Spanien
FI-EKO-201
Producerat: I EU
* Förpackad i en fabrik som behandlar nötter och mandlar.
Särskilda referenser
- ean13
- 66666618310
Du kanske också gillar