

(12,86 € kg)
Den glutenfria couscousen är gjord av finfördelad, ångad majs och rismjöl. Lite som små pastasmulor. Couscous är särskilt känt för sitt nordafrikanska kök.
Tips: Koka en stor portion couscous och lägg den i kylen, där den enkelt kan tillsättas i sallader.
Bruksanvisning: Mät 1 dl couscous i en behållare och häll 1 dl kokande vatten på toppen. Låt härda i 3-5 minuter.
Näringsinnehåll / 100 g
Energi 1489 kJ / 351 kcal
Fett 1,7 g
varav mättade 0,3 g
Kolhydrater 74 g
varav sockerarter 3 g
Kostfiber 4,8 g
Protein 7,4 g
Salt 0 g
Ingredienser: Maismjöl * (70%), rismjöl * (30%), vatten. * = Ekologisk.
Vikt: 350 g
FI-EKO-201
Producerad I EU.
Du kanske också gillar