Toimitus Suomeen

Feel Vivid tarjoaa asiakkailleen nopeat ja ilmaiset kuljetukset yli 79 € tilauksiin. Alle 79 € tilauksista veloitamme 3,90 € - 4,90 € toimituskulut tilausta kohti, riippuen meneekö tilaus kirjelähetyksenä vai pakettina.

Pyrimme lähettämään kaikki ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset saman päivän aikana. Mikäli toimitus ei onnistu ylivoimaisesta esteestä johtuen esim. tavarantoimittajan tai kuljetusliikkeen toimitusvaikeudet, niin asiakasta pyydetään ottamaan yhteyttä ja ongelma selvitetään tapauskohtaisesti. Pienemmät tilaukset voidaan lähettää kirjekuoressa tai lähetyslaatikossa, joka mahtuu tavalliseen standardikokoiseen postiluukkuun. Isommat tilaukset lähetetään postipakettina asiakkaan valitsemaan Postin noutopisteeseen, ja ne ovat perillä tavallisesti 1-2 arkipäivän kuluessa. Pienemmät päiväpostin mukana toimitettavat lähetykset ovat perillä pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän kuluessa. Yli 149 € tilaukset toimitetaan ilmaiseksi sovittuna ajankohtana kotiovelle saakka.

Toimitus 24H sisällä

Toimitamme vähintään 95% paketeista 24h sisällä tilauksesta arkipäivisin. Mikäli toimitus jostain syystä venyy yli 48h, olemme yhteydessä viivästymisen syystä. Postipaketit ovat perillä 1-2 arkipäivässä. Mikäli haluat nopean toimituksen, niin valitse toimitustavaksi postipaketti tai kotipaketti. Pikkupaketin toimitusaika on keskimäärin 1-3 arkipäivää.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tilauksestasi tai haluat muuttaa siinä jotain, ole yhteydessä osoitteeseen asiakaspalvelu@feelvivid.fi.

Noutamaton lähetys

Posti säilyttää paketteja 1.10.2017 alkaen vain 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tämän jälkeen noutamattomat paketit palaututetaan lähettäjälle. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, se palautetaan lähettäjälle.

Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus. Tällaisissa tapauksissa veloitamme 20€ posti- ja käsittelykuluja rahapalautuksen yhteydessä. Mikäli tilauksesi jäi noutamatta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@feelvivid.fi. 

Virheellinen hinta 

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus painovirheen, kirjoitusvirheen tai teknisen ongelman vuoksi. Tarjouksemme ovat voimassa vain niin kauan kuin tavaraa riittää.

KUINKA VOIN PALAUTTAA TILAUKSENI

Ymmärrämme, että joskus voit muuttaa mieltäsi tai haluta palauttaa tuotteen meille. Jos haluat palauttaa tilauksesi tai osan tilauksestasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@feelvivid.fi.

Huomaa, että emme voi hyväksyä avattujen tuotteiden palauttamista. 

Tarkista lähetyksen sisältö toimituksen saavuttua. Mikäli paketin sisältö ei vastaa tilausta tai tuotteita on rikkoutunut kuljetuksessa, niin ilmoitathan meille asiasta sähköpostitse. 

Rikkoutuneet tuotteet tulee mielellään valokuvata ja lähettää kuvat osoitteeseen asiakaspalvelu@feelvivid.fi

Asiakaspalautuksista on sovittava aina etukäteen. Kaikilla myyntikelpoisilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Kuluttaja vastaa tilauksen palautuskuluista.

Toimitukset Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Alle 500g tilaukset voidaan lähettää kirjeenä tai pakettina. Kirjeenä menevän lähetyksen hinta on 3,90 €. Kirjeiden toimitusaika on 3-5 työpäivää.

Postipaketin hinta on 5,90€ alle 150€ tilauksiin. Kaikkiin yli 150€ tilauksiin ilmainen toimitus Baltian maihin. Toimitusaika postipaketteihin on 2-3 työpäivää.

Toimitukset Ruotsiin ja Saksaan

Alle 500g tilaukset voidaan lähettää kirjeenä tai pakettina. Kirjeenä menevän lähetyksen hinta on 3,90 €. Kirjeiden toimitusaika on 4-6 työpäivää.

Postipaketin hinta on 7,90€ alle 150€ tilauksiin. Kaikkiin yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus Ruotsiin ja Saksaan. Toimitusaika postipaketteihin on 3-5 työpäivää.

Toimitukset muihin EU-maihin 

Alle 500g tilaukset voidaan lähettää kirjeenä tai pakettina. Kirjeenä menevän lähetyksen hinta on 3,90 €. Kirjeiden toimitusaika on 5-10 työpäivää.

Postipaketin hinta on 9,90€ alle 150€ tilauksiin. Kaikkiin yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus Euroopan maihin. Toimitusaika postipaketteihin on 3-7 työpäivää.

close

Wishlist