Toimitus

Feel Vivid tarjoaa asiakkailleen nopeat ja ilmaiset kuljetukset yli 50€ tilauksiin. Alle 50€ tilauksista veloitamme 2,90€-3,90€ toimituskulut tilausta kohti, riippuen meneekö tilaus kirjelähetyksenä vai pakettina.

Pyrimme lähettämään kaikki ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset saman päivän aikana. Mikäli toimitus ei onnistu ylivoimaisesta esteestä johtuen esim. tavarantoimittajan tai kuljetusliikkeen toimitusvaikeudet, niin asiakasta pyydetään ottamaan yhteyttä Sobat Oy:hyn ja ongelma selvitetään tapauskohtaisesti. Pienemmät tilaukset lähetetään kirjekuoressa tai lähetyslaatikossa, joka mahtuu tavalliseen standardikokoiseen postiluukkuun. Mikäli tilaus ei mahdu postilaatikkoon, se noudetaan asiakkaan valitsemasta Postin noutopisteestä. Isommat tilaukset lähetetään postipakettina asiakkaan valitsemaan Postin noutopisteeseen, ja ne ovat perillä tavallisesti 1-3 arkipäivän kuluessa. Pienemmät päiväpostin mukana toimitettavat lähetykset ovat perillä pääsääntöisesti 3-4 arkipäivän kuluessa. Yli 120€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi sovittuna ajankohtana kotiovelle saakka.

Noutamaton lähetys

Posti säilyttää paketteja 1.10.2017 alkaen vain 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tämän jälkeen noutamattomat paketit palaututetaan lähettäjälle. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, se palautetaan lähettäjälle.

Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus. Tällaisissa tapauksissa veloitamme automaattisesti 15,00€  posti- ja käsittelykuluja rahapalautuksen yhteydessä.

Virheellinen hinta 

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus painovirheen, kirjoitusvirheen tai teknisen ongelman vuoksi. Tarjouksemme ovat voimassa vain niin kauan kuin tavaraa riittää.