Toimitus Suomeen

Feel Vivid tarjoaa asiakkailleen nopeat ja ilmaiset kuljetukset yli 69 € tilauksiin. Alle 69 € tilauksista veloitamme 2,90 € - 3,90 € toimituskulut tilausta kohti, riippuen meneekö tilaus kirjelähetyksenä vai pakettina.

Pyrimme lähettämään kaikki ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset saman päivän aikana. Mikäli toimitus ei onnistu ylivoimaisesta esteestä johtuen esim. tavarantoimittajan tai kuljetusliikkeen toimitusvaikeudet, niin asiakasta pyydetään ottamaan yhteyttä Sobat Oy:hyn ja ongelma selvitetään tapauskohtaisesti. Pienemmät tilaukset lähetetään kirjekuoressa tai lähetyslaatikossa, joka mahtuu tavalliseen standardikokoiseen postiluukkuun. Mikäli tilaus ei mahdu postilaatikkoon, se noudetaan asiakkaan valitsemasta Postin noutopisteestä. Isommat tilaukset lähetetään postipakettina asiakkaan valitsemaan Postin noutopisteeseen, ja ne ovat perillä tavallisesti 1-3 arkipäivän kuluessa. Pienemmät päiväpostin mukana toimitettavat lähetykset ovat perillä pääsääntöisesti 3-4 arkipäivän kuluessa. Yli 149 € tilaukset toimitetaan ilmaiseksi sovittuna ajankohtana kotiovelle saakka.

Noutamaton lähetys

Posti säilyttää paketteja 1.10.2017 alkaen vain 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tämän jälkeen noutamattomat paketit palaututetaan lähettäjälle. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, se palautetaan lähettäjälle.

Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus. Tällaisissa tapauksissa veloitamme automaattisesti 20,00€  posti- ja käsittelykuluja rahapalautuksen yhteydessä.

Virheellinen hinta 

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus painovirheen, kirjoitusvirheen tai teknisen ongelman vuoksi. Tarjouksemme ovat voimassa vain niin kauan kuin tavaraa riittää.

KUINKA VOIN PALAUTTAA TILAUKSENI

Ymmärrämme, että joskus voit muuttaa mieltäsi tai haluta palauttaa tuotteen meille. Jos haluat palauttaa sen meille, lähetä se alla olevaan palautusosoitteeseen 14 päivän sisällä toimituksesta.

Huomaa, että emme voi hyväksyä avattujen tuotteiden palauttamista.

Lähetyksen sisältö tulee tarkistaa välittömästi toimituksen saavuttua. Mikäli paketin sisältö ei vastaa tilausta tai tuotteita on rikkoutunut kuljetuksessa on asiasta ilmoitettava viipymättä.

Rikkoutuneet tuotteet tulee mielellään valokuvata ja lähettää kuvat osoitteeseen asiakaspalvelu(at)feelvivid.fi.

Asiakaspalautuksista on sovittava aina etukäteen. Kaikilla myyntikelpoisilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, jolloin asiakas saa ostamastaan tuotteesta rahat takaisin. Lähetys- ja käsittelykuluja ei korvata asiakkaalle.

Palautukset tulee lähettää osoitteeseen:

Sobat Oy

Vasarate 19

65350 Vaasa

Suomi

Toimitukset Baltiaan (Viro, Latvia, Liettua)

Alle 500g tilaukset voidaan lähettää kirjeenä tai pakettina. Kirjeenä menevän lähetyksen hinta on 3,90 €. Kirjeiden toimitusaika on 3-5 työpäivää.

Postipaketin hinta on 5,90€ alle 150€ tilauksiin. Kaikkiin yli 150€ tilauksiin ilmainen toimitus Baltian maihin. Toimitusaika postipaketteihin on 2-3 työpäivää.

Toimitukset Ruotsiin ja Saksaan

Alle 500g tilaukset voidaan lähettää kirjeenä tai pakettina. Kirjeenä menevän lähetyksen hinta on 3,90 €. Kirjeiden toimitusaika on 4-6 työpäivää.

Postipaketin hinta on 7,90€ alle 150€ tilauksiin. Kaikkiin yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus Ruotsiin ja Saksaan. Toimitusaika postipaketteihin on 3-5 työpäivää.

Toimitukset muihin EU-maihin 

Alle 500g tilaukset voidaan lähettää kirjeenä tai pakettina. Kirjeenä menevän lähetyksen hinta on 3,90 €. Kirjeiden toimitusaika on 5-10 työpäivää.

Postipaketin hinta on 9,90€ alle 150€ tilauksiin. Kaikkiin yli 150 € tilauksiin ilmainen toimitus Euroopan maihin. Toimitusaika postipaketteihin on 3-7 työpäivää.