Toimitus

Feel Vivid tarjoaa asiakkailleen nopeat ja ilmaiset kuljetukset kotiovellesi yli 35€ tilauksiin. Alle 35€ tilauksista veloitamme 2,90€ toimituskulut tilausta kohti.

Pyrimme lähettämään kaikki tuotteet saman päivän aikana, mikäli tilaus tehdään ennen klo 14.00. Jos toimitus ei onnistu ylivoimaisesta esteestä johtuen esim. tavarantoimittajan tai kuljetusliikkeen toimitusvaikeudet. Tällaisessa tilanteessa asiakas ottaa yhteyttä Sobat Oy:hyn ja ongelma selvitetään tapauskohtaisesti. Pienemmät tilaukset lähetetään kirjekuoressa tai lähetyslaatikossa, joka mahtuu tavalliseen standardikokoiseen postiluukkuun. Mikäli tilaus ei mahdu postilaatikkoon, se noudetaan lähimmästä postista. Isommat tilaukset lähetetään postipakettina lähimpään Postin noutopisteeseen, ja se on perillä tavallisesti 1-2 arkipäivän kuluessa. Pienemmät suoraan kotiin tulevat tilaukset ovat perillä pääsääntöisesti 3-4 arkipäivän kuluessa.

Noutamaton lähetys

Posti säilyttää paketteja 1.10.2017 alkaen vain 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tämän jälkeen noutamattomat paketit palaututetaan lähettäjälle. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, se palautetaan lähettäjälle.

Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus. Tällaisissa tapauksissa veloitamme automaattisesti 15,00 euroa posti- ja käsittelykuluja rahapalautuksen yhteydessä.

Virheellinen hinta 

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus painovirheen, kirjoitusvirheen tai teknisen ongelman vuoksi. Tarjouksemme ovat voimassa vain niin kauan kuin tavaraa riittää.