Wishlist

Muut Superfoodit

Superfood on yleisnimitys luonnonmukaisesti tuotetuille tai luonnosta kerätyille ruoka-aineille, joille on tunnusomaista poikkeuksellisen suuri ravinnetiheys. Superfoodit sisältävät runsaasti muun muassa elimistölle hyödyllisiä vitamiineja, antioksidantteja, aminohappoja ja mineraaleja. Superfoodit ovat puhtaita raaka-aineita, eivätkä ne sisällä säilöntä- tai lisäaineita.

Useilla nykyään superruoaksi kutsuttavalla aineella on pitkä historia, ja niitä on käytetty useissa kulttuureissa jo satoja - ellei tuhansia - vuosia. Monet superfoodit kasvavat haastavissa ja karuissa olosuhteissa, jonka vuoksi niillä on terveyttä tehokkaasti boostaavia vaikutuksia. Useita superfoodeja voit lisätä helposti esimerkiksi smoothieen, puuroon tai veteen. Superfoodeilla saat helposti vaihtelua tavalliseen ruokavalioon ja lisäboostia jokaiseen päivään.

Kokeile rohkeasti erilaisia superfoodeja ja täydennä niillä ruokavaliotasi. Superfoodit ovat oiva tapa saada keholle tarpeellisia ravinteita suoraan ruoasta, kokeilla uusia, ehkä eksoottisiakin, makuja ja lisätä ravinnerikkaita ainesosia jokapäiväisessä ruoanlaitossa. Tutustu superfoodien ihmeelliseen maailmaan!

Aktiiviset suodattimet

close

Wishlist