Mausteet

Luomumausteilla viet ruoanlaiton seuraavalle tasolle! Puhtaat luomumausteemme antavat puhtia ja makua ruokiisi sekä tukevat terveyttäsi. Kokeile esimerkiksi tulista chiliä, inkivääriä tai kurkumaa. Meiltä löydät perusmausteiden lisäksi monipuolisesti valmiita maustesekoituksia sekä laadukkaat suolat. 

Mitäpä olisi ruoka - tai elämä ylipäätään - ilman mausteita! Mausteet lisätään ruokaan tuomaan makua tai parantamaan säilyvyyttä. Mausteet ovat voimakkaan makuisia tai voimakasaromisia kasvin osia, kasvista eristettyjä ainesosia tai mineraaleja. Mausteilla saat jokaiseen ruokaan lisää makua ja luot helposti vaihtelua mausteita vaihtelemalla. Laajasta maustevalikoimastamme jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa, olivatpa ne vanhoja tuttuja mausteita tai aivan uusia tuttavuuksia. Älä epäröi kokeilla uusia makuja!

Mausteiden historia ulottuu kauas ja noudattelee pitkälti tutkimusmatkailun historiaa. Tarinan mukaan mausteiden käyttö alkoi sattumalta, kun luolamies kääri lihakimpaleen läheisestä pensaasta ottamiinsa lehtiin ja yllätyksekseen huomasi niiden parantavan lihan makua. Mausteet olivat yksi kalleimmista asioista, ja niitä käytettiin vaihtovälineinä keskiajalla, jolloin eurooppalaiset rakastivat mausteita ja käyttivät niitä runsaasti ja rohkeasti. Mausteet olivat pääsyy siihen, että löytöretkeilijät Vasco da Gama ja Kristoffer Kolumbus lähtivät retkilleen.

Tutustu laajan maustevalikoimaamme ja nappaa omasi talteen! Tilaa mausteet kätevästi netistä - Feel Vividiltä!

Aktiiviset suodattimet

close

Wishlist