Viherjauheet

Viherjauhe – Helposti lisää ravinteita ruokavalioon!

Viherjauheiden avulla lisäät helposti ruokavalioosi terveellisiä antioksidantteja, vitamiineja ja hirvenaineita. Näin voit huolehtia tärkeiden ravinteiden saannista myös kiireisen arjen keskellä ja ilman turhaa vaivannäköä.

Viherjauhe kulkee kätevästi mukana

Viherjauheiden teho piilee niiden ravintoainetiheydessä: lusikallisesta viherjauhetta saat valtavasti hivenaineita ja vitamiineja, mutta vain vähän energiaa. Siksi niitä ei tarvitse nauttia kourakaupalla - useimmissa viherjauheissa lusikallinen tai pari päivässä on riittävä annos. Voit sekoittaa viherjauheen kätevästi esimerkiksi mehuun, smoothieen, jogurttiin tai puuroon. Viherjauhe kulkee kätevästi laukussa mukaan esimerkiksi työpaikalle, joten saat päivittäisen vitamiini- ja hivenaineannoksesi nautittua myös työpäivän keskellä osana välipalaa. Ravinnerikkaan ruuan nauttiminen ei ole koskaan aiemmin ollut näin helppoa!  

Laadukkaat viherjauheet luomuraaka-aineista


Valikoimastamme löytyy laadukkaita yhden raaka-aineen viherjauheita: 
• spirulina (sisältää proteiinia ja hivenaineita - yksi maailman ravinnerikkaimmista ruoista)
• klorella (laadukas proteiinin ja B-vitamiinien lähde)
• nokkonen (sisältää kalsiumia, C-vitamiinia ja antioksidantteja)
• vehnänoras (sisältää A-, B-, C-, ja E-vitamiineja sekä beeta-karoteenia ja luteiinia)
• ohranoras (sisältää B- ja C-vitamiineja sekä lukuisia mineraaleja - miedon makuinen verrattuna muihin viherjauheisiin)

Meiltä saat myös tehokkaan ja monipuolisen Super Green mix -viherjauheen, joka on sekoitus maailman ravinnepitoisimmista viherjauheista: spirulinasta, klorellasta, vehnänoraasta ja ohranoraasta.

Tutustu viherjauheiden valikoimaan ja tilaa!

Lue lisää

Tuotteita yhteensä 33 kpl.

Näytetään 1-33 yht. 33 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

close

Toivelista