Leivonta

Gluteeniton ruokavalio on kasvattanut hurjasti suosiotaan viime aikoina. Gluteenittomassa leivonnassa voi käyttää luontaisesti gluteenittomia jauhoja, kuten manteli-, kookos-, lupiini-, riisi-, maissi-, hirssi- tai tattarijauhoja.

Gluteenittomiin leipiin saa helposti lisättyä ravinteita ja purutuntumaa lisäämällä niihin auringonkukan- tai kurpitsansiemeniä ja erilaisia pähkinöitä. Useamman eri jauhon sekoitukset parantavat taikinan koostumusta. Myös kasvissoseet ja porkkanaraaste tuovat leipään mehevyyttä. Gluteenittomissa jauhoissa ei ole vehnäjauhon tuomaa sitkoa tai kuohkeutta. Kuohkeutta saa esimerkiksi ksantaanin tai psylliumin avulla. Kakut, piirakat ja muut jälkiruoatkin onnistuvat myös helposti tavallisista resepteistä, kun jauhot vaihtaa vain gluteenittomiksi. Valitse kaikki tarvitsemasi raaka-aineet leivontaan verkkokaupastamme ja nopean toimituksen ansiosta pääset mahdollisesti jo huomenna leipomaan!

Aktiiviset suodattimet

close

Wishlist