Toivelista

Checkout.fi

Feel Vivid - laadukkaat luonnontuotteet nopealla toimituksella

Feel Vivid on Suomen edullisin superfoodien ja lisäravinteiden verkkokauppa! Meiltä tilaat laadukkaat luonnontuotteet nopealla toimituksella.

Merkittävä osa tuotteistamme on uutteita. Uutteissa on korkeat vitamiini-, mineraali- ja antioksidanttipitoisuudet ja ne ovat vesiliukoisia. Vesiliukoisuuden myötä voit helposti käyttää uutteitamme esimerkiksi kuuman veden, kahvin tai teen kanssa.

Uutteiden lisäksi valikoimistamme löytyvät laadukkaat ja ravinnetiheät viherjauheet, kotimaiset marjajauheet, pähkinät, siemenet. hedelmät, runsaasti erilaisia herkkuja sekä parhaat superfoodit meiltä ja maailmalta. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja aina mahdollisimman tuoreita. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan gluteenittomaan leivontaan ja ruoanlaittoon.

Kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia, gmo-vapaita ja täysin lisäaineettomia.

Lähtökohtamme kaikkeen tekemiseen on tuottaa mahdollisimman vähän haittaa maapallolle. Suosimme mahdollisimman paljon luonnonmukaisesti ja villinä tuotettua ruokaa. Feel Vivid on vaasalainen tuotemerkki, ja olemme erikoistuneet korkealaatuisten luonnontuotteiden maahantuontiin ja valmistukseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja eettisesti tuotettuja luonnontuotteita ilman lisä- ja täyteaineita.

Lahjoitamme 1% kaikesta myynnistämme Suomen Luonnonsuojeluliitolle, jonka avulla pyrimme suojelemaan erityisesti suomalaista luontoa.

Tilaa luonnontuotteet helposti ja turvallisesti verkkokaupastamme!

Lue lisää

Tuotteita yhteensä 1283 kpl.

Näytetään 1-200 yht. 1283 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

close

Toivelista