Uutteet

Merkittävä osa tuotteistamme on uutteita. Uutteissa on korkeat vitamiini-, mineraali- ja antioksidanttipitoisuudet ja ne ovat vesiliukoisia. Vesiliukoisuuden myötä voit helposti käyttää uutteitamme esimerkiksi kuuman veden, kahvin tai teen kanssa.

Valikoimaamme kuuluvat kaikki tutkituimmat sieni-, kasvi-, ja marjauutteet. Verkkokaupastamme löydät pakurin, reishin, cordycepsin, lion’s manen ja monta muuta sieniuutetta sekä valmiiksi sekoitettuja herkullisia juomasekoituksia. Kasviuutteita löytyy myös runsas valikoima kuten valeriaana, kärsimyskukka, ashwagandha, brahmi, maarianohdake sekä monta muuta tunnettua yrttejä. 

Uutteiden avulla voit mm. parantaa keskittymiskykyä, lievittää stressiä sekä lisätä energiaa päivääsi. Uutteiden käyttö kannattaa aloittaa pienillä annoksilla, jotta keho ehtii tottua uuteen ruoka-aineeseen. Näet uutteiden antamat vaikutukset yleensä 2-4 viikossa, kun käytät tuotetta säännöllisesti. Käytön jatkuessa voit pikkuhiljaa kasvattaa annosmääriä. Kuuntele kuitenkin aina kehoasi!

Tuotteita yhteensä 171 kpl.

Näytetään 1-171 yht. 171 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

close

Wishlist