• Ale!

Mustikkajauhe, Luomu 100 g

14,90 €
12,90 € Säästä 13,42%

(129,00 € Kg)

Pakastekuivattu Mustikkajauhe on erinomainen valinta sinulle, joka haluat ruokavalioosi runsaasti antioksidantteja ja ravintoaineita. Mustikkajauheemme valmistetaan pakastekuivaamalla suomalaisista, Lapissa kasvaneista marjoista.

Pakastekuivaus säilyttää mustikan kaikki hyödylliset aineet tuhoamatta niitä. Mustikan maku säilyy myös paremmin pakastekuivaamalla ja jauheemme onkin erityisen herkullisen makuista. Normaali kuivausmenetelmä tuhoaa osan mustikan arvokkaista ravintoaineista.

Mustikkaa (Vaccinium myrtillus) kasvaa runsaasti Pohjois-Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasian pohjoisosissa. Mustikkajauhe sisältää runsaasti A-, B- ja E-vitamiinia, mangaania, kuituja sekä polyfenoleita. 

Mustikkajauheen teho perustuu antioksidantteihin ja antosyaaneihin

Valmistamme mustikkajauheen Lapissa kasvaneesta metsämustikasta, joka sisältää viljeltyihin pensasmustikoihin verrattuna moninkertaisesti antosyaaneja. Antosyaanit ovat polyfenoleita, joiden terveysvaikutuksia on tutkittu ahkerasti viime vuosina.

Mustikan terveysvaikutukset perustuvat antosyaaneihin ja muihin antioksidantteihin, jotka hillitsevät elimistön vapaiden radikaalien toimintaa. Käytännössä ne estävät kehon monityydyttymättömien rasvahappojen hapettumista ja ehkäisevät DNA:n vaurioitumista.

Oma kehomme tuottaa vapaita radikaaleja vastaan kamppailevia entsyymejä. Iän ja ympäristön myrkkyjen myötä niiden tuotanto kuitenkin heikkenee. Tässä vaiheessa ruoasta saatavat antioksidantit korvaavat kehon oman entsyymituotannon.

Määrä
Saatavilla varastossa

Toimituskulut alkaen 2,90€ - Ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin - Tilaukset perillä 1-5 arkipäivän sisällä.

Käyttöohje: 1-2 tl päivässä. Feel Vivid Mustikkajauhe on herkullisen makuista, ja se toimii loistavasti esimerkiksi rahkassa, jogurtissa tai smoothiessa.

Käytämme mustikkajauheeseemme ainoastaan Suomen Lapin puhtaassa luonnossa kasvanutta mustikkaa. Sataan grammaan mustikkajauhetta on käytetty noin 1 kg tuoreita mustikoita. Sisältää 31% kuitua.

Sisältö: 100% Pakastekuivattu Mustikka (Vaccinium myrtillus)

Ravintosisältö / 100 g


Energiaa, 367 kcal / 1559 kJ

Proteiinia, 5 g

Hiilihydraatteja, 85 g

- josta sokereita, 34 g

- fruktoosia, 21 g

- glukoosia, 13 g

Ravintokuitua, 31 g

Rasvaa, 0,8 g

A-vitamiinia, < 21 mikrog

C-vitamiinia, < 5 mg

E-vitamiinia, < 14,4 mg

K1-vitamiinia, 69,7 mikrog

Fosforia, 130 mg

Kaliumia, 590 mg

Kalsiumia, 150 mg

Kuparia, 0,53 mg

Magnesiumia, 55 mg

Mangaania, 34 mg

Natriumia, 5,3 mg

Rautaa, 3,6 mg


Ominaisuudet: Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Raaka, Luomu, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakkauskoko: 100 g

Feel Vivid LUOMU mustikkajauhe on valmistettu suomalaisista villimustikoista, jossa ei ole lainkaan lisättyjä aineita.

KLIKKAA LISÄTIETOJA MUSTIKASTA

Alkuperämaa: Suomi (Lappi)

FI-EKO-201

Tuotettu: Suomessa

Luomu (FI-EKO-201)

Saatat pitää myös

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arvostelut

Kirjoita arviosi

Mustikkajauhe, Luomu 100 g

Pakastekuivattu Mustikkajauhe on erinomainen valinta sinulle, joka haluat ruokavalioosi runsaasti antioksidantteja ja ravintoaineita. Mustikkajauheemme valmistetaan pakastekuivaamalla suomalaisista, Lapissa kasvaneista marjoista.

Pakastekuivaus säilyttää mustikan kaikki hyödylliset aineet tuhoamatta niitä. Mustikan maku säilyy myös paremmin pakastekuivaamalla ja jauheemme onkin erityisen herkullisen makuista. Normaali kuivausmenetelmä tuhoaa osan mustikan arvokkaista ravintoaineista.

Mustikkaa (Vaccinium myrtillus) kasvaa runsaasti Pohjois-Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasian pohjoisosissa. Mustikkajauhe sisältää runsaasti A-, B- ja E-vitamiinia, mangaania, kuituja sekä polyfenoleita. 

Mustikkajauheen teho perustuu antioksidantteihin ja antosyaaneihin

Valmistamme mustikkajauheen Lapissa kasvaneesta metsämustikasta, joka sisältää viljeltyihin pensasmustikoihin verrattuna moninkertaisesti antosyaaneja. Antosyaanit ovat polyfenoleita, joiden terveysvaikutuksia on tutkittu ahkerasti viime vuosina.

Mustikan terveysvaikutukset perustuvat antosyaaneihin ja muihin antioksidantteihin, jotka hillitsevät elimistön vapaiden radikaalien toimintaa. Käytännössä ne estävät kehon monityydyttymättömien rasvahappojen hapettumista ja ehkäisevät DNA:n vaurioitumista.

Oma kehomme tuottaa vapaita radikaaleja vastaan kamppailevia entsyymejä. Iän ja ympäristön myrkkyjen myötä niiden tuotanto kuitenkin heikkenee. Tässä vaiheessa ruoasta saatavat antioksidantit korvaavat kehon oman entsyymituotannon.

Kirjoita arviosi