

Tämä verkkosivusto käyttää omia ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen palvelujamme ja näyttääkseen sinulle mainontaa, joka liittyy mieltymyksiisi analysoimalla selaustapojasi. Hyväksyäksesi niiden käytön, paina Hyväksy-painiketta.
Cookie | Provider | Purpose | Expiry |
---|---|---|---|
PHP_SESSID | feelvivid.fi | The PHPSESSID cookie is native to PHP and allows websites to store serialised status data. On the website it is used to establish a user session and to pass state data through a temporary cookie, which is commonly known as a session cookie. These Cookies will only remain on your computer until you close your browser. | Session |
PrestaShop-# | feelvivid.fi | This is a cookie used by Prestashop to store information and keep the user's session open. It stores information such as currency, language, customer ID, among other data necessary for the proper functioning of the shop. | 480 hours |
49,50 € kg
Yksi harvoista markkinoilla olevista luomulaatuisista turróneista.
Hunaja ja paahdetut mantelit antavat turrónille sen ainutlaatuisen maun. Pehmeä Turrón de Jijona valmistetaan sekoittamalla nougat hienoksi jauhettujen manteleiden kanssa, kun taas Turrón de Alicante koostuu kahden ohuen vohvelikerroksen väliin lisätystä murskatusta mantelista ja munanvalkuaisesta tehdystä nougat’sta.
Pehmeä nougat on valmistettu samalla alkuperäisellä reseptillä kuin aina, mutta vain luomuviljelmistä peräisin olevista ainesosista.
Ainesosat: Paahdettu manteli* (70%), hunaja* (17%), ruokosokeri* ja munanvalkuainen*. * Luomu
Valmistettu tehtaassa, jossa käytetään: muita pähkinöitä ja seesamia.
Ravintosisältö / 100g
Energiaa: 2346 kJ / 565 kcal
Rasvat: 41 g
josta tyydyttynyttä: 3,7 g
Hiilihydraatit: 31 g
josta sokereita: 31 g
Ravintokuitu: 8 g
Proteiinit: 15 g
Suola: 0,0 g
Alkuperämaa: Espanja
Pakkauksen koko: 200 g
Tuotettu: EU:ssa
Lahjoitamme 1% kaikesta myynnistämme Suomen Luonnonsuojeluliitolle, jonka avulla pyrimme suojelemaan erityisesti suomalaista luontoa.
Yksi harvoista markkinoilla olevista luomulaatuisista turróneista.
Hunaja ja paahdetut mantelit antavat turrónille sen ainutlaatuisen maun. Pehmeä Turrón de Jijona valmistetaan sekoittamalla nougat hienoksi jauhettujen manteleiden kanssa, kun taas Turrón de Alicante koostuu kahden ohuen vohvelikerroksen väliin lisätystä murskatusta mantelista ja munanvalkuaisesta tehdystä nougat’sta.
Pehmeä nougat on valmistettu samalla alkuperäisellä reseptillä kuin aina, mutta vain luomuviljelmistä peräisin olevista ainesosista.
check_circle
check_circle