

13,16 € Kg
Kvinoaa on viljelty Andeilla noin viisituhatta vuotta. Se oli inkojen tärkein viljelyskasvi. Kvinoa on pinaatille ja punajuurelle sukua oleva gluteeniton kasvi. Ennen maissin yleistymistä sitä viljeltiin myös Pohjois-Amerikan puolella. Kvinoa kiinnostaa nykyään länsimaissa etenkin keliakiaa sairastavia, koska se on luontaisesti gluteeniton.
Miedon makunsa ansioista kvinoahiutaleet sopivat monipuolisesti ruoanlaittoon. Yleisesti hiutaleita käytetään puuron valmistukseen perinteisten hiutaleiden tapaan. Kvinoahiutaleet sopivat mainiosti myös tuorepuuroihin ja leivontaan.
Käyttöohje: Valmista kvinoahiutaleet keittämällä kattilassa yksi osa kvinoaa ja kolme osaa vettä. Anna hiutaleiden kiehua noin 5 minuutin ajan.
RAVINTOSISÄLTÖ
Energiaa: 1494 kJ / 357 kcal
Rasvaa: 6.1 g
– joista tyydyttyneitä: 0,7 g
Hiilihydraatteja: 57.2 g
– joista sokereita: 4,9 g
Kuitua: 5.9 g
Proteiinia: 14.1 g
Suola 12,7 mg
Kalium: 563 mg
Fosfori 457 mg
Rauta 4.6 mg
Magnesium: 197.0 mg
Sinkki: 3.1 mg
Sisältö: Kvinoahiutale, Luomu.
Alkuperämaa: Peru
Pakkauskoko: 600 g
FI-EKO-201
Tuotettu EU:n ulkopuolella
Tilausviitteet
Saatat pitää myös