

Tämä verkkosivusto käyttää omia ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen palvelujamme ja näyttääkseen sinulle mainontaa, joka liittyy mieltymyksiisi analysoimalla selaustapojasi. Hyväksyäksesi niiden käytön, paina Hyväksy-painiketta.
Cookie | Provider | Purpose | Expiry |
---|---|---|---|
PHP_SESSID | feelvivid.fi | The PHPSESSID cookie is native to PHP and allows websites to store serialised status data. On the website it is used to establish a user session and to pass state data through a temporary cookie, which is commonly known as a session cookie. These Cookies will only remain on your computer until you close your browser. | Session |
PrestaShop-# | feelvivid.fi | This is a cookie used by Prestashop to store information and keep the user's session open. It stores information such as currency, language, customer ID, among other data necessary for the proper functioning of the shop. | 480 hours |
119 000,00 € Kg
Aito luomusahrami Espanjasta. Sahrami on maustesahramin kuivatuista, rihmamaisista luoteista koostuva mauste, jota käytetään muun muassa leivonnaisissa antamaan makua ja keltaista väriä. Sahrami on lisäksi mausteena muun muassa espanjalaisessa paellassa ja ranskalaisessa bouillabaissessa.
Sahramiluotit kerätään käsin ja yhteen sahramikiloon vaaditaan jopa lähes 200 000 kukkaa.
Käyttöohjeet: Kääri luotit voipaperiin, paahda varovasti pannulla 5 min ja jauha hienoksi. Lisää ruokaan vesitilkan kanssa. Jos et halua kuumentaa luoteja, voit myös liottaa niitä kuumassa vesitilkassa, etikassa tai vodkassa noin 20 minuuttia, jolloin niistä irtoaa väri ja maku kätevästi.
Leivonnassa voit myös jauhaa luotit sokeripalan kanssa jolloin sahrami jakautuu paremmin taikinaan.
Ainesosat: Luomu Sahrami.
Alkuperämaa: Espanja
Säilytys kuivassa ja viileässä.
Tilausviitteet
Saatat pitää myös
Aito luomusahrami Espanjasta. Sahrami on maustesahramin kuivatuista, rihmamaisista luoteista koostuva mauste, jota käytetään muun muassa leivonnaisissa antamaan makua ja keltaista väriä. Sahrami on lisäksi mausteena muun muassa espanjalaisessa paellassa ja ranskalaisessa bouillabaissessa.
Sahramiluotit kerätään käsin ja yhteen sahramikiloon vaaditaan jopa lähes 200 000 kukkaa.
check_circle
check_circle