• Ale!
  • −20,2%
Paahdettu ja Suolattu Manteli 400g
search
  • Paahdettu ja Suolattu Manteli 400g

Paahdettu ja Suolattu Manteli 400g

9,90 €
7,90 € Säästä 20,2%

19,75 € kg

Sisältää alv:n

Herkulliset paahdetut ja suolatut kuoritut mantelit sopivat naposteltavaksi sellaisenaan. Voit lisätä makua ja suolaisuutta esimerkiksi mysliin tai granolaan. Sopii loistavasti myös raakasuklaaseen!

Mantelit on paahdettu auringonkukkaöljyssä, jonka oleiinihappo pitoisuus on 75%, kun normaalissa auringonkukkaöljyssä se on vain noin 20%. 

Oleiinihappo on kertatyydyttymätön rasvahappo, jota mm. oliiviöljy ja avokado sisältävät suurimmaksi osaksi. 

Korkean oleiinihappopitoisuuden ansiosta öljy ei hapetu helposti korkeissakaan lämpötiloissa, jolloin rasvahappokoostumus säilyy hyvänä paahdettaessa.

Määrä
Saatavilla varastossa

- Toimituskulut alkaen 4,50€
- Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin
- Toimitukset nopeasti 1–2 arkipäivässä

Ainesosat: Kuorittu manteli (99%), Korkea oleiinihappoinen auringonkukkaöljy, suola.

Ravintoarvot /  100 g 

Energia 2830 kJ / 680 kcal 

Rasva 63 g

- josta tyydyttyneitä 5 g

Hiilihydraatit  4 g

Ravintokuitua 9 g 

Proteiinia 23 g

Kalium  730 mg

Magnesium 270 mg 

Mangaani 2,2 mg 

Pakkauskoko: 400 g

Alkuperämaa: Espanja

 * Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä ja manteleita.

Lahjoitamme 1% kaikesta myynnistämme Suomen Luonnonsuojeluliitolle, jonka avulla pyrimme suojelemaan erityisesti suomalaista luontoa.

56 Tuotteet

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Paahdettu ja Suolattu Manteli 400g

Herkulliset paahdetut ja suolatut kuoritut mantelit sopivat naposteltavaksi sellaisenaan. Voit lisätä makua ja suolaisuutta esimerkiksi mysliin tai granolaan. Sopii loistavasti myös raakasuklaaseen!

Mantelit on paahdettu auringonkukkaöljyssä, jonka oleiinihappo pitoisuus on 75%, kun normaalissa auringonkukkaöljyssä se on vain noin 20%. 

Oleiinihappo on kertatyydyttymätön rasvahappo, jota mm. oliiviöljy ja avokado sisältävät suurimmaksi osaksi. 

Korkean oleiinihappopitoisuuden ansiosta öljy ei hapetu helposti korkeissakaan lämpötiloissa, jolloin rasvahappokoostumus säilyy hyvänä paahdettaessa.

Kirjoita arvostelu

close

Wishlist