

Hernekasveihin kuuluvat punaiset linssit ovat hyvä kasviperäisen proteiinin ja ravintokuidun lähde. Maultaan punaiset linssit ovat mietoja ja sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon. Kokeile osana keittoja, muhennoksia ja kasvispihvejä.
Valmistus: Keittoaika 15-20 minuuttia. Mittaa 1 osa linssejä ja 2 osaa vettä. Huuhtele ennen keittämistä kylmässä vedessä, ei tarvitse liottaa.
SISÄLTÖ
Punainen linssi
ALKUPERÄMAA
Turkki
PAKKAUSKOKO
500 g
RAVINTOSISÄLTÖ
Energia: 1270 kJ/ 304 kcal
Rasva: 1,3 g
-josta tyydyttyneet: 0,2 g
Hiilihydraatit: 45,8 g
-joista sokereita: 2,4 g
Proteiini: 23,8 g
Suola: 0,9 g
Tilausviitteet
Saatat pitää myös