

Tämä verkkosivusto käyttää omia ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen palvelujamme ja näyttääkseen sinulle mainontaa, joka liittyy mieltymyksiisi analysoimalla selaustapojasi. Hyväksyäksesi niiden käytön, paina Hyväksy-painiketta.
Cookie | Provider | Purpose | Expiry |
---|---|---|---|
PHP_SESSID | feelvivid.fi | The PHPSESSID cookie is native to PHP and allows websites to store serialised status data. On the website it is used to establish a user session and to pass state data through a temporary cookie, which is commonly known as a session cookie. These Cookies will only remain on your computer until you close your browser. | Session |
PrestaShop-# | feelvivid.fi | This is a cookie used by Prestashop to store information and keep the user's session open. It stores information such as currency, language, customer ID, among other data necessary for the proper functioning of the shop. | 480 hours |
5,90 € Kg
Kikherneet proteiinipitoisia herneitä. Kikherneitä voidaan käyttää muiden palkokasvien tapaan pataruoissa, keitoissa ja salaateissa. Kikherneistä tehdään muun muassa hummus ja falafel.
Etnisten perinneruokien lisäksi kikherneet soveltuvat hyvin myös muuhun ruoanlaittoon, kuten keittoihin, salaatteihin, pihveihin ja pyöryköihin sekä pataruokiin. Soseutettuna kikherneet sopivat hyvin myös osaksi leivontaa.
Kikherneitä suositellaan keitettäväksi 45–75 min. Usein kikherneitä liotetaan parista tunnista vuorokauteen ennen keittämistä. Kikherneitä voi myös idättää. Idätys lyhentää keittoaikaa merkittävästi noin 10-20 minuuttiin.
Ravintosisältö / 100g
Energia: 1436 kJ / 343 kcal
Rasva: 5 g
-josta tyydyttyneet: 0 g
Hiilihydraatit: 46 g
-joista sokereita: 3 g
Ravintokuitu: 11 g
Proteiini: 20 g
Suola: <0.1 g
Sisältö: Luomutuotettu kikherne
Alkuperämaa: Turkki
Pakkauskoko: 1 kg
Ominaisuudet: Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa
FI-EKO-201
Tuotettu: EU:n ulkopuolella
Tilausviitteet
Saatat pitää myös
Kikherneet proteiinipitoisia herneitä. Kikherneitä voidaan käyttää muiden palkokasvien tapaan pataruoissa, keitoissa ja salaateissa. Kikherneistä tehdään muun muassa hummus ja falafel.
Etnisten perinneruokien lisäksi kikherneet soveltuvat hyvin myös muuhun ruoanlaittoon, kuten keittoihin, salaatteihin, pihveihin ja pyöryköihin sekä pataruokiin. Soseutettuna kikherneet sopivat hyvin myös osaksi leivontaa.
Kikherneitä suositellaan keitettäväksi 45–75 min. Usein kikherneitä liotetaan parista tunnista vuorokauteen ennen keittämistä. Kikherneitä voi myös idättää. Idätys lyhentää keittoaikaa merkittävästi noin 10-20 minuuttiin.
check_circle
check_circle