

Tämä verkkosivusto käyttää omia ja kolmannen osapuolen evästeitä parantaakseen palvelujamme ja näyttääkseen sinulle mainontaa, joka liittyy mieltymyksiisi analysoimalla selaustapojasi. Hyväksyäksesi niiden käytön, paina Hyväksy-painiketta.
Cookie | Provider | Purpose | Expiry |
---|---|---|---|
PHP_SESSID | feelvivid.fi | The PHPSESSID cookie is native to PHP and allows websites to store serialised status data. On the website it is used to establish a user session and to pass state data through a temporary cookie, which is commonly known as a session cookie. These Cookies will only remain on your computer until you close your browser. | Session |
PrestaShop-# | feelvivid.fi | This is a cookie used by Prestashop to store information and keep the user's session open. It stores information such as currency, language, customer ID, among other data necessary for the proper functioning of the shop. | 480 hours |
15,08 € kpl
Matchan valmistukseen tarkoitettu bambusta valmistettu perinteinen vispilä. Vispilä on veistetty yhdestä bambun palasesta vankkumattomalla ammattitaidolla.
Perinteinen matchan valmistustapa juontaa juurensa japanilaiseen teeseremoniaan. Siihen kuuluvat matcha kulho, bambuvispilä ja bambulusikka – chashaku. Laita 2 chashaku- lusikallista matchaa (1,5g) matcha kulhoon ja kaada päälle 100 ml kuumaa vettä (80°C). Vispaa voimakkaalla ranneliikkeellä m- kirjaimen muotoisesti, ei pyörivästi. Suunnilleen 20 sekunnissa kulhon pitäisi olla täynnä täydellistä jadenvihreää vaahtoa. Voit lisätä vettä, jos pidät miedommasta matchasta. Matchan sekoittaminen maidonvaahdottimella on myös helppoa. Lisää tasainen teelusikallinen matchaa (1,5g) kulhoon tai lasiin ja kaada päälle 100 ml kuumaa vettä. Sekoita hyvin ja lisää vettä. Yhdestä teelusikallisesta tulee n. 200-250 ml matchajuomaa. Kuten kahvin kanssa, jotkut pitävät vahvasta matchasta espresson tapaan, kun taas toiset lisäävät matchaan enemmän vettä. Voit sekoittaa matchaa myös mehun tai maidon sekaan. Voit valmistaa matchan todella nopeasti shackerissa tai pullossa: Lisää vain matcha valitsemaasi nesteeseen (veteen, mehuun tai maitoon), sekoita ja juoma valmis! Matcha latten valmistaminen: Sekoita teelusikallinen matchaa pieneen määrään kuumaa vettä. Lisää kuumaa kasvimaitoa tai lehmänmaitoa. Voit makeuttaa matcha latten esimerkiksi hunajalla, vaahterasiirapilla tai agavenektarilla.
Varoitukset: Ei sovellu astianpesukoneeseen.
Valmistusmaa: Puola
Nettopaino: 0,015 Kg
Tilausviitteet
Saatat pitää myös
Matchan valmistukseen tarkoitettu bambusta valmistettu perinteinen vispilä. Vispilä on veistetty yhdestä bambun palasesta vankkumattomalla ammattitaidolla.
Perinteinen matchan valmistustapa juontaa juurensa japanilaiseen teeseremoniaan. Siihen kuuluvat matcha kulho, bambuvispilä ja bambulusikka – chashaku. Laita 2 chashaku- lusikallista matchaa (1,5g) matcha kulhoon ja kaada päälle 100 ml kuumaa vettä (80°C). Vispaa voimakkaalla ranneliikkeellä m- kirjaimen muotoisesti, ei pyörivästi. Suunnilleen 20 sekunnissa kulhon pitäisi olla täynnä täydellistä jadenvihreää vaahtoa. Voit lisätä vettä, jos pidät miedommasta matchasta. Matchan sekoittaminen maidonvaahdottimella on myös helppoa. Lisää tasainen teelusikallinen matchaa (1,5g) kulhoon tai lasiin ja kaada päälle 100 ml kuumaa vettä. Sekoita hyvin ja lisää vettä. Yhdestä teelusikallisesta tulee n. 200-250 ml matchajuomaa. Kuten kahvin kanssa, jotkut pitävät vahvasta matchasta espresson tapaan, kun taas toiset lisäävät matchaan enemmän vettä. Voit sekoittaa matchaa myös mehun tai maidon sekaan. Voit valmistaa matchan todella nopeasti shackerissa tai pullossa: Lisää vain matcha valitsemaasi nesteeseen (veteen, mehuun tai maitoon), sekoita ja juoma valmis! Matcha latten valmistaminen: Sekoita teelusikallinen matchaa pieneen määrään kuumaa vettä. Lisää kuumaa kasvimaitoa tai lehmänmaitoa. Voit makeuttaa matcha latten esimerkiksi hunajalla, vaahterasiirapilla tai agavenektarilla.
check_circle
check_circle